De praktijk

De praktijk voor oefentherapie Mensendieck is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te vinden op Koninginneweg 1B. Op maandag is de praktijk gesloten. Michelle werkt op dinsdag en vrijdag, Leonie werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. In de praktijk worden naast individuele behandelingen ook groepslessen gegeven. Meer informatie hierover kunt u vinden onder ‘Groepen’.

De behandeling

Voor veel klachten aan uw lijf kunt u bij ons terecht. Wij helpen u om de klachten zoveel mogelijk te verminderen, of om beter met uw klachten om te kunnen gaan. U staat bij ons centraal, de behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. U leert hoe u zelf met uw klachten om kunt gaan en hoe u kunt voorkomen dat uw klachten terugkeren. Doel van de behandeling is dat u weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren tijdens al uw dagelijkse acitiveiten.

Slaapfysio

We zijn aangesloten bij Slaapfysio.nl, onderdeel van Sleeptrade. Bij ons kunt u, met behulp van een SlaapID-sensor uw slaaphouding, -bewegingen, -klimaat en -ritme in beeld brengen. Zie voor meer informatie onder het kopje 'Slapen'.

Indicaties

  1. Verhoogd valrisico
  2. Nek-, schouder- rug- en bekkenklachten
  3. Ademhalingsklachten
  4. Heup- knie en voetklachten
  5. Hoofdpijn - en spanningsklachten
  6. Houdings- en/of bewegingsafwijkingen (o.a. scoliose)
  7. Zwangerschap
  8. Chronisch zieken (o.a. reuma, parkinson, MS)
  9. Neurologische aandoeningen (o.a. HNP, TOS)

Kwaliteit

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee voldoen we aan de in de artikel 34 Wet Big vastgelegde opleidingseisen van het beroep.

Directe toegankelijkheid

U heeft geen verwijzing van een (huis)arts nodig om voor de oefentherapie in aanmerking te komen, tenzij u op advies van uw huisarts/specialist komt of als u een chronische aandoening heeft.

Vergoeding

Raadpleeg de polis van uw ziektekostenverzekering voor informatie over de vergoeding. Of kijk op: Independer.

Michelle van der Hulst
Michelle

Leonie Porton
Leonie