Afspraak maken?

De therapeuten


Michelle LarooIk ben Michelle Laroo en heb in 2012 de praktijk voor Oefentherapie in Boskoop overgenomen. Vanaf april 2016 is de praktijk verder gegaan als maatschap. Naast deze praktijk werk ik ook als oefentherapeut bij 's HeerenLoo; een instelling voor verstandelijk gehandicapten.


Tijdens het werken als oefentherapeut heb ik me steeds meer ontwikkeld, zodat ik u de beste behandeling kan geven. En deze ontwikkeling ligt uiteraard niet stil. Door cursussen en overleg met andere therapeuten, zoals fysiotherapeuten of diëtisten, ontwikkel ik me steeds verder.


Ik heb vooral gemerkt dat ik enorm veel passie voor mijn werk heb. Het liefste wat ik doe is u op de allerbeste manier helpen. Als u tevreden bent, maakt u mijn dag helemaal goed! Mijn affiniteit ligt bij de behandeling van senioren en mensen met een verstandelijke beperking. Ook ga ik graag in op complexe lig-, zit-, en/of slaapvragen. De cursussen die ik heb gevolgd en ga volgen, zijn dan ook vooral gericht op deze doelgroepen.


Leonie PortonLeonie Porton (BSc) studeerde in juli 2014 af als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en is werkzaam bij het Medisch Training Centrum te Mijdrecht. Daarnaast is zij ook gediplomeerd werkplekadviseur, Fit!vak gecertificeerd fitnessinstructrice, allround aerobics- en groepslesdocent, lifecoach en personal trainer.


Tijdens haar opleiding heeft Leonie verschillende stages gelopen. Zo was zij onder andere werkzaam in de particuliere praktijk, het verpleeghuis en verschillende afdelingen van het LUMC. Ter verbreding van haar kennis volgde zij het excellentie traject aan de HvA in samenwerking met het (AMC). Tijdens dit traject leerde zij onder andere het maken van 3D beweeganalyses. De komende jaren zal zij zich specialiseren op het gebied van arbeid en gezondheid.


Leonie: ‘’Ik ben specialist op het gebied van houding en beweging. Mijn doel is om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, mensen te laten lachen en om mensen meer te laten samenwerken. Ik probeer mijn doel te bereiken door mensen op verschillende manieren te ondersteunen. Zo bied ik curatieve en preventieve oefentherapie om mensen te helpen met klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast coach en train ik verschillende doelgroepen tijdens het sporten‘’.

WAAR?


Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Koninginneweg 1B

2771 DN Boskoop

T:     


E:


0172 - 218025

06-20140314

info@oefentherapieboskoop.nl

WANNEER?


De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Op dinsdag is de praktijk ook in de avond geopend.

AANGESLOTEN BIJ:

Copyright Oefentherapie Boskoop - 2019 | Realisatie: Frank Broer Grafische Vormgeving

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt en verzamelen gegevens voor Google Analytics. Dit wordt gebruikt om websiteverkeer te analyseren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.