Groepen | Seniorengym

Fit+

Groepsles voor 50-plussers. Doel is uw algemene lichamelijke conditie zo goed mogelijk te houden. 

Lees meer


Seniorengym

Groepsles voor ouderen. Doel is uw algemene lichamelijke conditie zo goed mogelijk te houden

Lees meer


Zwangerschapscursus

Ter voorbereiding op de bevalling.

Lees meer

Seniorengym

Bewegen is belangrijk, zeker als u ouder wordt. Het houdt u langer fit. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Het is vooral ook leuk en gezellig, zeker in groepsverband! Denk eens aan de sociale contacten die u kunt opdoen. De oefentherapeut Mensendieck verzorgt 1 keer per week een bewegingsactiviteit voor u.


Er zijn verschillende goede redenen om aan de bewegingsactiviteit deel te nemen, bijvoorbeeld:

- Maakt spieren sterk, zodat u makkelijker loopt.

- Ontlast heupen en knieën.

- Kan door verbetering van spierkracht vallen verminderen.\


 Elke dinsdagmiddag van 14:00 tot 14:45 uur en elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 13:30 uur is er een afwisselend bewegingsprogramma. Er wordt gebruik gemaakt van diverse spel- en sportvormen. Door middel van gevarieerde oefeningen houdt u uw conditie op peil.


De bewegingsactiviteit is onder leiding van een oefentherapeut Mensendieck. Deze oefentherapeut is speciaal opgeleid om bewegingsactiviteiten voor ouderen te begeleiden.


Deelnemers betalen een bedrag van €80,00 voor 10 lessen. De eerste les is altijd vrij toegankelijk. Voor meer informatie, zie contactgegevens.

WAAR?


Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Koninginneweg 1B

2771 DN Boskoop

T:     


E:


0172 - 218025

06-20408270

info@oefentherapieboskoop.nl

WANNEER?


De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Op dinsdag is de praktijk ook in de avond geopend.

AANGESLOTEN BIJ:

Copyright Oefentherapie Boskoop - 2022 | Realisatie: Frank Broer Grafische Vormgeving

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt en verzamelen gegevens voor Google Analytics. Dit wordt gebruikt om websiteverkeer te analyseren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.